KIND WORDS

Lees hier de ervaringen van mooie vrouwen die jou voor gingen. 

 


Een shoot met Fleur......

Commentaren: 18
 • #18

  JessyAtSea (dinsdag, 29 november 2022 18:22)

  Fleur heeft ons complete assortiment gefotografeerd, dit was een enorme opdracht met meer dan 250 producten. Daarnaast was het voor ons beide zoeken op welke manier dit het beste zou werken. Fleur heeft ons hierin perfect begeleid en heeft zo een geweldig eindresultaat afgeleverd. Door de foto's van Fleur heeft onze webshop echt een compleet nieuwe en professionele uitstraling gekregen.

  Daarnaast hebben wij de foto's van Fleur ook op groot formaat afgedrukt, en hierbij blijven haar beelden prachtig en gedetailleerd.

  Fleur je bent geweldig en we zouden niet weten wat we zonder je zouden moeten.
  Wij willen nog maar één fotograaf voor onze productfotografie, en dat is Fleur!

 • #17

  Erika (woensdag, 16 november 2022 15:32)

  De hele dag met Fleur was een feestje. Ze heeft de foto’s zo mooi gemaakt en zorgvuldig uitgezocht dat mijn hele website “mij” uitstraalt. Ze begreep helemaal wat ik bedoelde.
  Fleur is een schat en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Met een volgende klus ga ik haar zeker weer vragen!!

 • #16

  La Luz Lifestyle (zaterdag, 18 juni 2022 07:17)

  La Luz Lifestyle met Liefs van Fleur.

  Geen woorden voor het resultaat van de product foto’s.
  Fleur heeft met zoveel zorg en liefde de producten op de foto gezet.
  Precies zoals het moet zijn.
  Het gevoel wat ik krijg is echt wat La Luz wilt uitstralen als merk.

  Lieve Fleur

  Bedankt voor alles.

  Je bent ook nog een geweldig mooi mens.

  Liefs

  La Luz LifestyLe

  Vanessa

 • #15

  Marloes Lubberding (dinsdag, 15 maart 2022 19:00)

  Mijn hart maakt een spongetje als ik de beelden van de shoot voor Paper Time open. Fleur heeft mijn producten weten vast te leggen alsof ze door mijn ogen keek. Heel erg blij mee! Precies wat ik zocht.

  Marloes

 • #14

  Marijke (dinsdag, 15 februari 2022 10:04)

  Voor mijn webshop Lief & Jarig heb ik foto’s laten maken van een slinger die ik sinds kort te koop heb. Ik ben helemaal blij met het resultaat! Fleur draagt goede ideeën aan, denkt mee en maakt prachtige foto’s! Ik heb zelfs nog extra foto’s ontvangen die ik ook voor mijn social media kanalen kan gebruiken. Echt een aanrader! Liefs, Marijke

 • #13

  Viltbloemist (maandag, 30 augustus 2021 12:01)

  Wat een cadeautje een shoot met Fleur! Ze bruist, denkt mee, bereid voor en is de hele shoot super actief en innovatief. De foto's die ze maakt zijn fris, duidelijk en passen perfect in mijn beeldbank. En het fijnste is dat alles wat zij mooi vind aan beeldmateriaal je ook "gewoon" mag gebruiken. geen stress om te kiezen dus!
  Ik ben al bezig met het nadenken over mijn volgende shoot!

 • #12

  Jane Schalker (woensdag, 18 augustus 2021 13:06)

  Door haar warme persoonlijkheid had ik met Fleur direct een klik. Ze is creatief, denkt mee, en stopt al haar liefde en passie in de fotografie. Dat zie je terug in haar prachtige foto´s. Inmiddels heeft Fleur voor Sophie's Favorites 2 productshoots gedaan, en heeft ze onze producten oprecht laten `shinen`. Dankjewel Lieve Fleur! Er staan bij ons nog heel wat nieuwe creatieve ideeën op de planning dus wij komen zeker bij je terug.

  Liefs, Jane

 • #11

  Lieke van Esch (dinsdag, 18 mei 2021 15:30)

  Een shoot met Fleur is een must voor iedereen!
  Ik heb Fleur gevraagd om foto's te maken voor de socials van mijn coach praktijk - Bij Lieke.
  Fleur heeft mij én mijn manier van werken vast weten te leggen in prachtige sfeerbeelden.
  Ik voelde me bij Fleur meteen op mijn gemak en mijn dochter ook.. Zij ging namelijk mee op de foto's.
  Vooraf had ik al even contact met Fleur om een soort plannetje te maken. Op de dag zelf was er een ontspannen sfeer met veel (Brabantse) gezelligheid. Alle tijd om samen de mooiste plaatsjes te schieten. Zelfs nog een gezinsfoto. Deze kreeg ik later als cadeautje opgestuurd van Fleur.
  Lieve Fleur, super dank je wel voor de mooie foto's en gezellige samenwerking. Ik hoop dat we dit in de toekomst nog eens mogen gaan doen.
  liefs, Lieke

 • #10

  Yvette Bavelaar (woensdag, 21 april 2021 13:12)

  Fleur heeft voor mij een serie foto's gemaakt voor mijn bedrijf SCHORT!. In samenwerking met Homemade bakmixen is er een winactie voor twee kinderkoksschortjes. En daar moesten natuurlijk mooie foto's voor gemaakt worden en dan ben je zeker bij Fleur bij het goede adres! Het fijne van Fleur is dat ze allround is en super goed meedenkt. Ze is zeer creatief en dat zie je echt terug in het eindresultaat! Daarnaast moet ik ook meegeven dat ze behoorlijk wat geduld heeft, want foto's maken met een meisje van 2 jaar is een behoorlijke uitdaging! Ik ben echt super blij met de foto's en zal zeker vaker met haar gaan samenwerken.

 • #9

  Anneliene (zaterdag, 24 oktober 2020 12:24)

  Naar aanleiding van de geboorte van onze zoon hebben we een mooie buiten newbornshoot met Fleur gedaan. Vooraf heeft ze goed met ons meegedacht en naar onze wensen gevraagd. Hier hield ze tijdens de shoot ook rekening mee. De foto's hadden we ook snel gekregen. Alleen maar lof over het resultaat en een fijne ervaring.

 • #8

  Jan Willem (woensdag, 09 september 2020 12:06)

  Afgelopen weekend was het zo ver. Op onze favoriete buitenlocatie hadden wij, gezin met twee studerende dochters, een heel ontspannen en geslaagde family shoot. Naast de prachtige foto's als resultaat was het een heel gezellige ochtend met Fleur!

 • #7

  Eline (dinsdag, 25 augustus 2020 18:32)

  Ik dacht altijd dat ik zelf wel aardige foto’s kon maken van onze jonge kinderen en ons gezin, maar een vriendin van mij adviseerde Fleur/Liefsvanfleur.nl te benaderen voor een gezin shoot. Ik ben zo blij dat ik haar advies opgevolgd heb! Fleur weet precies de juiste sfeer neer te zetten. De setting was heel ontspannen en gezellig, wat resulteerde in hele natuurlijke foto’s. Het contact met Fleur verliep heel soepel en snel wat ik prettig vindt. Wat leuk is dat je Fleur haar passie voor fotograferen en creativiteit voelt tijdens haar werk. Ze neemt de tijd voor je (wel zo handig met erg bewegende kinderen :) Bedankt voor onze blijvende herinnering Fleur!

 • #6

  Sebastiaan Meijer (vrijdag, 10 juli 2020 12:51)

  Fleur is ten eerste een heel warm persoon, ontwapenend en creatief. Fijne eigenschapen die maken dat je je snel op je gemak voelt zeker ook voor de kids.
  We hadden een shoot op het strand en ondanks het niet echt mooi weer was en stiekem best koud hebben we echt super mooie foto's. Veel dank hiervoor! Liefs van ons allen

 • #5

  Anne-Roos (zondag, 07 juni 2020 22:07)

  Fleur heeft van ons gezin in een hele mooie omgeving echt prachtige foto’s gemaakt. Er zaten z’n mooie details in de foto’s. Je kan zien dat ze heel veel liefde in het fotograferen stopt.
  We zijn erg blij met het resultaat!
  Dank je wel lieve Fleur!

 • #4

  Yvette (zondag, 07 juni 2020 08:10)

  Eind mei 2020 is Fleur naar het zuiden gekomen voor een prachtige fotoshoot met de familie.
  We zijn volledig afgegaan op de expertise en de adviezen van Fleur. En wauw, wat een prachtige sfeervolle foto's!!
  Perfect licht, mooie omgeving en wat Fleur weet de doen is de juiste stukjes van een situatie uitlichten en vergroten. Situaties gewoon precies zoals ze zijn.
  Bedankt Fleur voor de gezellige avond en dat je onze wereld vast hebt gelegd vanuit jouw visie.
  Wat een mooie kijk op de wereld!

 • #3

  Melissa (zaterdag, 06 juni 2020 23:22)

  Fleur heeft voor mij een aantal productshoots gemaakt en ik kan niet anders zeggen dan: wauw! Je ziet de liefde, tijd en aandacht die Fleur in haar fotografie stopt terug in de beelden. Het zijn stuk voor stuk plaatjes. Ik weet dan ook wie ik weer zal vragen als ik een nieuw product lanceer!

 • #2

  Ilse (donderdag, 04 juni 2020 23:44)

  Wat een geweldige middag hadden we met ons gezin en lieve Fleur!
  Fleur snapte precies wat ik graag wilde qua sfeer en “natuurlijke poses”...ze had de perfecte locatie voor ons ontdekt en maakte zo de .ongedwongen, gezellige, liefdevolle foto’s.... Wat zijn we blij met de prachtige foto’s! Een enorm oog voor detail en styling, ik ben erg kritisch wat dat betreft�, had niet beter gekund. Dank je wel lieve Fleur!

 • #1

  Linda (donderdag, 04 juni 2020 20:24)

  Wij kijken met een grote glimlach terug naar onze foto's van de Newborn shoot. Fleur wist ons zo op ons gemak te stellen, dat er een hele fijne ongedwongen sfeer ontstond. We zijn erg tevreden met het resultaat van de foto's, en dankbaar dat Fleur deze mooie herinneringen heeft vast gelegd voor ons.