· 

WiFi Kaartje

 "Wat is jullie WiFi-code?" De eerste levensbehoefte van de oppas!

 

Ze wist niet wat ze meemaakte toen we haar een QR-code lieten zien die ze moest scannen zodat ze probleemloos op ons netwerk kon.

 

Wat me opvalt bij de meeste oppassen en andere kinderen (met telefoons) die ons huis betreden, is dat hun eerste vraag is: "Wat is jullie WiFi-code?" Daar hebben we iets op bedacht!

 

Wist je dat je je WiFi-inloggegevens kunt omzetten in een QR-code? Je bezoek hoeft alleen bij binnenkomst de QR-code te scannen en wordt dan meteen ingelogd op je WiFi. Hoe handig is dat?!

 

Om de code een beetje leuk te presenteren, kun je hem op een kaartje printen en inlijsten. Of wil je echt next level gaan? "Print" hem dan op hout met een xTool M1.

 

 

 

 

 

Dit is hoe ik te werk ben gegaan:

 

- Maak een WiFi-code, dit kan op de website van jouw provider.

- Sla de afbeelding op.

- Ga naar de speciale xTool applicatie die je kunt downloaden voor gebruik van je apparaat.

- Neem een houten label. (Ik gebruikte de Wood Tag uit het xTool M1 Premium Material Package) en plaats deze in het apparaat.

- Importeer de QR-code als afbeelding en voeg een tekstbalk met "WiFi" toe.

- Controleer de materiaalinstellingen. Alle items uit het materiaalpakket staan al vooraf aangegeven in het xTool-programma.

- Controleer de snijinstellingen. Kies voor "Graveren".

- Laat de printer zijn werk doen.

- Bevestig het label met een lintje aan een dienblad of hang het op een handige plek.

 

Nieuwe oppas? Check even met de ouders wat hij/zij het liefst eet en drinkt. Het is toch lekker om ze een beetje in de watten te leggen terwijl ze 's avonds op de bank hangen?! Zorg ervoor dat er een dienblad klaarstaat met drinken en snacks EN een kaartje met de WiFi-code. Ik weet zeker dat je hier punten mee scoort.

 

Wil je zien hoe ik deze labels heb gemaakt? Check dan ook deze REEL op Instagram.

Reactie schrijven

Commentaren: 0