Stay at Home

Op deze pagina heb ik tijdelijk een Stay at Home planner beschikbaar gemaakt om te downloaden. In deze gekke tijden dat scholen gesloten zijn merk ik dat (mijn) kinderen behoefte hebben aan structuur. Sinds ik ze heb ingevoerd is het hier zo veel gezelliger. "Ohhh... mama wat gaan we nu doen? Laten we even op het lijstje kijken". Ik hoop dat jij er ook veel plezier van hebt. Heb je nog ideetjes? Let me know. Misschien kan ik het voor je uitwerken. Laten we elkaar inspireren en helpen door het delen van (kinder) activiteiten? We can do this! 

Download
Stay at Home - Planning
Stay at Home - Planning.pdf
Adobe Acrobat document 426.7 KB
Download
Dobbelspel
Rollen en Optellen.pdf
Adobe Acrobat document 14.4 KB
Download
Kijkdoos Pasen
Kijkdoos Pasen.pdf
Adobe Acrobat document 345.5 KB