samenwerkingen

Puur voor Kids Kindertherapie

Ilse is integratief kindertherapeut voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ik mocht deze prachtige vrouw aan het werk zien in haar eigen praktijk. Ze helpt kinderen die vastlopen en begeleidt ze in het (terug) vinden van hun kracht. Het was heel bijzonder om te zien hoe de kindjes op hun gemak waren bij haar. Een eer om haar te mogen fotograferen.

Studio Suikerzoet

De super creative Martine geeft workshops Hanlettering. Zij vroeg mij foto's te maken van haar werk(zaamheden) tijdens Creative Life. Het was een heerlijke dag en ik kon niet stoppen met klikken. De foto's zijn ook terug te vinden in haar boek "Werken met Ecoline"

 

 


75cl Import

Wijnliefhebbers Erik en Emile besloten hun passie voor wijn om te zetten in een business. Met hun bedrijf genoemd naar de gemiddelde inhoud van een wijnfles importeren ze wijnen uit Piedmont, Italië. Ze hadden content nodig voor hun Instagram en website en vroegen mij foto's te maken.

 

Studio Jong

Marchien haar missie is om jou te helpen een unieke (kinder) kamer te creëren die niet alleen mooi gestyled zijn maar vooral ook met veel plezier gespeeld en geleefd kan worden. Marchien had productfoto's voor haar website. Details foto's, maar ook de producten in gebruik