Ervaringen

Een shoot met Fleur......

Commentaren: 9
 • #9

  Anneliene (zaterdag, 24 oktober 2020 12:24)

  Naar aanleiding van de geboorte van onze zoon hebben we een mooie buiten newbornshoot met Fleur gedaan. Vooraf heeft ze goed met ons meegedacht en naar onze wensen gevraagd. Hier hield ze tijdens de shoot ook rekening mee. De foto's hadden we ook snel gekregen. Alleen maar lof over het resultaat en een fijne ervaring.

 • #8

  Jan Willem (woensdag, 09 september 2020 12:06)

  Afgelopen weekend was het zo ver. Op onze favoriete buitenlocatie hadden wij, gezin met twee studerende dochters, een heel ontspannen en geslaagde family shoot. Naast de prachtige foto's als resultaat was het een heel gezellige ochtend met Fleur!

 • #7

  Eline (dinsdag, 25 augustus 2020 18:32)

  Ik dacht altijd dat ik zelf wel aardige foto’s kon maken van onze jonge kinderen en ons gezin, maar een vriendin van mij adviseerde Fleur/Liefsvanfleur.nl te benaderen voor een gezin shoot. Ik ben zo blij dat ik haar advies opgevolgd heb! Fleur weet precies de juiste sfeer neer te zetten. De setting was heel ontspannen en gezellig, wat resulteerde in hele natuurlijke foto’s. Het contact met Fleur verliep heel soepel en snel wat ik prettig vindt. Wat leuk is dat je Fleur haar passie voor fotograferen en creativiteit voelt tijdens haar werk. Ze neemt de tijd voor je (wel zo handig met erg bewegende kinderen :) Bedankt voor onze blijvende herinnering Fleur!

 • #6

  Sebastiaan Meijer (vrijdag, 10 juli 2020 12:51)

  Fleur is ten eerste een heel warm persoon, ontwapenend en creatief. Fijne eigenschapen die maken dat je je snel op je gemak voelt zeker ook voor de kids.
  We hadden een shoot op het strand en ondanks het niet echt mooi weer was en stiekem best koud hebben we echt super mooie foto's. Veel dank hiervoor! Liefs van ons allen

 • #5

  Anne-Roos (zondag, 07 juni 2020 22:07)

  Fleur heeft van ons gezin in een hele mooie omgeving echt prachtige foto’s gemaakt. Er zaten z’n mooie details in de foto’s. Je kan zien dat ze heel veel liefde in het fotograferen stopt.
  We zijn erg blij met het resultaat!
  Dank je wel lieve Fleur!

 • #4

  Yvette (zondag, 07 juni 2020 08:10)

  Eind mei 2020 is Fleur naar het zuiden gekomen voor een prachtige fotoshoot met de familie.
  We zijn volledig afgegaan op de expertise en de adviezen van Fleur. En wauw, wat een prachtige sfeervolle foto's!!
  Perfect licht, mooie omgeving en wat Fleur weet de doen is de juiste stukjes van een situatie uitlichten en vergroten. Situaties gewoon precies zoals ze zijn.
  Bedankt Fleur voor de gezellige avond en dat je onze wereld vast hebt gelegd vanuit jouw visie.
  Wat een mooie kijk op de wereld!

 • #3

  Melissa (zaterdag, 06 juni 2020 23:22)

  Fleur heeft voor mij een aantal productshoots gemaakt en ik kan niet anders zeggen dan: wauw! Je ziet de liefde, tijd en aandacht die Fleur in haar fotografie stopt terug in de beelden. Het zijn stuk voor stuk plaatjes. Ik weet dan ook wie ik weer zal vragen als ik een nieuw product lanceer!

 • #2

  Ilse (donderdag, 04 juni 2020 23:44)

  Wat een geweldige middag hadden we met ons gezin en lieve Fleur!
  Fleur snapte precies wat ik graag wilde qua sfeer en “natuurlijke poses”...ze had de perfecte locatie voor ons ontdekt en maakte zo de .ongedwongen, gezellige, liefdevolle foto’s.... Wat zijn we blij met de prachtige foto’s! Een enorm oog voor detail en styling, ik ben erg kritisch wat dat betreft�, had niet beter gekund. Dank je wel lieve Fleur!

 • #1

  Linda (donderdag, 04 juni 2020 20:24)

  Wij kijken met een grote glimlach terug naar onze foto's van de Newborn shoot. Fleur wist ons zo op ons gemak te stellen, dat er een hele fijne ongedwongen sfeer ontstond. We zijn erg tevreden met het resultaat van de foto's, en dankbaar dat Fleur deze mooie herinneringen heeft vast gelegd voor ons.