Ervaringen

Een shoot met Fleur......

Commentaren: 5
 • #5

  Anne-Roos (zondag, 07 juni 2020 22:07)

  Fleur heeft van ons gezin in een hele mooie omgeving echt prachtige foto’s gemaakt. Er zaten z’n mooie details in de foto’s. Je kan zien dat ze heel veel liefde in het fotograferen stopt.
  We zijn erg blij met het resultaat!
  Dank je wel lieve Fleur!

 • #4

  Yvette (zondag, 07 juni 2020 08:10)

  Eind mei 2020 is Fleur naar het zuiden gekomen voor een prachtige fotoshoot met de familie.
  We zijn volledig afgegaan op de expertise en de adviezen van Fleur. En wauw, wat een prachtige sfeervolle foto's!!
  Perfect licht, mooie omgeving en wat Fleur weet de doen is de juiste stukjes van een situatie uitlichten en vergroten. Situaties gewoon precies zoals ze zijn.
  Bedankt Fleur voor de gezellige avond en dat je onze wereld vast hebt gelegd vanuit jouw visie.
  Wat een mooie kijk op de wereld!

 • #3

  Melissa (zaterdag, 06 juni 2020 23:22)

  Fleur heeft voor mij een aantal productshoots gemaakt en ik kan niet anders zeggen dan: wauw! Je ziet de liefde, tijd en aandacht die Fleur in haar fotografie stopt terug in de beelden. Het zijn stuk voor stuk plaatjes. Ik weet dan ook wie ik weer zal vragen als ik een nieuw product lanceer!

 • #2

  Ilse (donderdag, 04 juni 2020 23:44)

  Wat een geweldige middag hadden we met ons gezin en lieve Fleur!
  Fleur snapte precies wat ik graag wilde qua sfeer en “natuurlijke poses”...ze had de perfecte locatie voor ons ontdekt en maakte zo de .ongedwongen, gezellige, liefdevolle foto’s.... Wat zijn we blij met de prachtige foto’s! Een enorm oog voor detail en styling, ik ben erg kritisch wat dat betreft�, had niet beter gekund. Dank je wel lieve Fleur!

 • #1

  Linda (donderdag, 04 juni 2020 20:24)

  Wij kijken met een grote glimlach terug naar onze foto's van de Newborn shoot. Fleur wist ons zo op ons gemak te stellen, dat er een hele fijne ongedwongen sfeer ontstond. We zijn erg tevreden met het resultaat van de foto's, en dankbaar dat Fleur deze mooie herinneringen heeft vast gelegd voor ons.