Workshop Stippels

Let op! LiefsVanFleur stopt met Workshops Stippen

Van vriendinnen kreeg ik leuke reacties nadat ik ze een middagje de techniek van het "stippen" had uitgelegd. Daarom startte ik de workshop "Stippels" 

Er zijn twee soorten Stippel workshops:

Stippels Porselein & Stippels Glas

Lijkt het je leuk?  Onderaan deze pagina vind je nieuwe "Stip-data". Klik hier om in te schrijven en laat je gegevens achter.. Ik kijk uit naar je komst.

Wat is stippen?

Stippen is een speciale techniek voor het beschilderen van servies/glas

Tijdens de workshop krijg je een bordje of kommetje naar keuze.. Je hebt alle benodigde materialen tot je beschikking en geef ik je Tips & Tricks.

 

Stippels Porselein

Je leert bij deze Stippels de techniek van het stippen op porselein met het gebruik van porseleinverf.. Na deze workshop ga je met een gestipt mokje, schaaltje of bordje naar huis.

Mmmmmm....

Natuurlijk hoort een kopje koffie of thee en iets lekkers bij een gezellige Stipmiddag/avond.

 

Vrijgezellenmiddag? Wat dacht je van Stippels & Bubbels?!

 

 

Stippels Glas

 

Stippels heeft een nieuwe editie! Stippen op glas! Je leert in deze workshop de techniek van het stippen en maakt daarbij gebruik van glasverf. Met als resultaat een gestipt glaasje/waxinelichthoudertje.

Geeft heel mooi licht. Staat prachtig op een mooi gedekte diner tafel. Perfect voor de feestdagen of leuk als cadeautje

 

Wauw!

En showen maar! Je gestipte creatie neem je natuurlijk mee naar huis!

Je krijgt nog wat (bak)instructies mee voor thuis. Daarna kun je je bordje/kommetje direct gebruiken Het mag zelfs in de afwasmachine, maar ik was het zelf toch graag met de hand af.

 

Details & Prijzen

Een workshop Stippels duurt 2,5 uur en kan met min. 5 personen en max. 8 personen. Incl. een schaaltje/ bordje naar keuze., gebruik materialen, koffie thee en iets lekkers.

Prijs: 37,50 per persoon. 

Locatie: vlakbij Leiden

Inschrijven

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in een workshop "Stippels"! Stuur mij via het contact formulier een berichtje met je gegevens..


Vrijgezellenmiddag

Begin een vrijgezellenmiddag met een Workshop Stippels. Neem contact met mij op! Ik stem de middag af op de wensen van jullie en de Bride to Be.

Stippels & Bubbels

Wat dacht je van Stippels & Bubbles? Avondje stippen met een glaasje bubbels. Niet te veel natuurlijk want dan zie je te veel stippels :)

Bedrijfsuitje of Specials

Speciale verzoeken? Workshop aan huis?
Stuur mij een berichtje.