Sticky Roads

Afgelopen zomer ontdekte ik per toeval de Sticky Roads van Studio Jong. Onrustige nacht van één van de jongens zorgde ervoor dat ik weereens klaarwakker in bed lag. Dus….. lekker even op Insta plaatjes kijken..

 

Studio Jong maakt hele gave muurstickers! Je kunt deze stickers natuurlijk ook gebruiken voor andere oppervlakken.

 

Scrollend door de website viel mijn oog op de Sticky Roads. Wegen, auto’s, bomen, rotondes en parkeerplaatsen om op de muur te plakken. Je kunt een basis set bestellen en uitbreiden met allerlei leuke bijpassen items.

 

Als jongensmama moest ik deze natuurlijk hebben!!!

 

Geïnspireerd door iemand die de stickers op een dienblad had geplakt bestelde ik voor beide jongens iedere een setje met andere kleurencombinatie. Je kunt namelijk zelf je kleuren kiezen. Hoe leuk is dat?!!

 

James (3,5 jaar) kreeg een grijs wegdek, grijze huizen, rode auto’s en groene bomen. Heel mooi voor op een wit bureau wat hij op zijn kamertje heeft.

 

Morris (1,5 jaar) kreeg een wit wegdek, witte huizen, gele auto’s en groene bomen. Perfect voor op het grijs geschilderde tafeltje.

Ik kon niet wachten tot ik ze binnen had. Gelukkig lagen ze al snel in de bus! Maar hoe te beginnen?

Bij mijn bestelling zaten sowieso wat tips & tricks.

 

Dit is wat ik heb gedaan.:

  • Sticky Roads komen op vellen met meerdere stukjes, deze heb ik uitgeknipt
  • Tafeltje schoongemaakt en ontvet
  • Eerst de Sticky Roads globaal neergelegd . Ik ben nogal precies dus dit duurde voor mij het langst. Het was even puzzelen hoe de weg er het mooist uit zou komen te zien en ik optimaal gebruik maakte van het tafeltje en de stickers.
  • Plakken maar! De wegdekken iets over elkaar heen leggen. Zelf heb ik een blokhaak erbij gepakt omdat ik vooral de eerste zo recht mogelijk opgeplakt wilde hebben.
  • Soms moet je een stukje wegdek kleiner maken, dan kun je doen door er een stukje af te knippen. Ik vond het handig om dit met een mesje en liniaal te doen zodat het mooi recht werd.
  • Nadat alle Sticky Roads erop zaten ben ik de extra’s erop gaan plakken (ook die heb eerst even neergelegd om te kijken hoe het er mooi uit zou zien).
  • Play Time!

 

 

De kids konden niet wachten om ermee te spelen! Hun tafeltjes hebben een paar daagjes beneden gestaan. Nu hebben ze ieder hun eigen Sticky Roads tafeltje op hun kamer.

 

Regelmatig betrap ik James erop dat hij uit zijn bedje is geklommen en met zijn autootjes aan het spelen is.

 

 

Echt een aanrader dus!