Babyshower Stuff

Begin dit jaar kreeg ik een telefoontje van mijn zusje:

 

“Zus!!! I’m freaking out… ik ben zwanger”.

 

Mega blij verrast belde ze mij op met dit fantastische nieuws. Tranen rolden over mijn wangen van blijdschap. Zo bijzonder!

 

Natuurlijk ging mijn hoofd meteen AAN: “Oooh… ik ga een babyshower voor haar organiseren! Hmm… wat zal ze krijgen?"

 

"Whaaaaaat! Ik word tante!!!!”

 

Een babyshower organiseren voor je zusje is niet zomaar iets. Het moest gewoon perfect zijn! Knus & gezellig! Cadeautjes, lekker eten en een klein aandenken.

 

Zelf heb ik twee kindjes en beide zwangerschappen kreeg ik van vriendinnen en/of collega’s een boekje met baby voorspellingen. Dat vond ik zo leuk! Heb het nog weleens gepakt na de geboorte om te kijken wat iedereen had ingevuld en of iemand het goed had.

 

 

 

Zoiets wilde ik ook voor mijn zusje doen. Het werd niet zomaar een Baby Predictions kaartje, maar eentje met ruimte voor een Polaroid foto.

 

Ga jij ook een babyshower organiseren en wil je deze Baby Predictions met Polaroid gebruiken? Klik dan hier voor de gratis printable.

 

Iedereen vulde de voorspellingen in. Er was ruimte voor een lieve boodschap voor papa & mama en een boodschap voor de baby. Daarna gingen we met mijn zusje en haar mooie bolle buikje op de foto en plakten de foto’s bij de voorspellingen. Om het geheel matching te maken droeg iedereen kleding met een blauw tintje. Hieronder zie wat foto's van de ingevulde Baby Predictions. Ziet het er niet gaaf uit?


 

Het werd geen babyshower met gekke spelletjes, maar het “Guess Who” spelletje is wel erg schattig.

 

Van alle aanwezigen was een babyfoto opgezocht en uitgeprint. Deze plakten we op een kaartje in hetzelfde formaat als de Baby Predictions. Mijn zus mocht raden welke naam bij welke baby hoorde. Terwijl wij nog allemaal lekker zaten te kletsen en snoepen stond zij te popelen om te beginnen met raden.

 

Ik wilde het graag op originele manier manier bij elkaar binden dus klemde ik het vast op een klembord.  Zodat mijn zusje het geheel ergens op een plankje in de huis-/babykamer kan neerzetten. Een perfect aandenken aan een gezellige ochtend.


 

Wat ik nog meer deed voor de babyshower?

  • Er werd nog een leuke baby quiz gehouden met allerlei zwangerschap-/beval- en babyweetjes

  • Goodie Bags voor alle aanwezigen. Zij wisten van niets dus het was ook voor hun een verrassing. Een paar leuke blauwe frutsels bij elkaar zorgden voor een een vrolijk pakketje. In de goodie bags deed ik ook voor iedereen een pakje popcorn. Hiervoor maakte ik een speciale wikkel matching met de baby predictions kaartjes

  • Iedereen bracht iets lekkers mee. Ik maakte tartelettes (met speltbloem) gebaseerd op een recept uit het kookboek van @uitpaulineskeuken en versierde ze in de themakleuren van de shower.

  • Pompoms, honeycombs, slingers, ballonnen, tafelkleed, rietjes, servetjes voor een mooie aankleding van het feestje.

Hier onder nog lekker veel baby shower foto's.  Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. En... mocht je de printables gebruiken dan vind ik het erg leuk om te zien wat je ermee hebt gedaan. Share met @liefsvanfleur of #liefsvanfleur

 

Heel veel plezier ermee! Liefs van Fleur

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0