I’ve been JoStyled!

Wanneer je 2 kleine kindjes hebt en een baan die een uniform vereist….

...dan grijp je vaak naar makkelijke jeans en een comfortabel vestje, toch?!!!!!
 

Jullie kennen dat gevoel vast wel. Ondanks dat je wel zin heb om er leuk uit te zien, dat je daar niet altijd de tijd voor hebt.

 

Regelmatig zag ik Johanna van JoStyle (die bij mij in de buurt woont) voorbij wandelen. Mooi en trendy gekleed. Alles klopt! Haar man en 2 dochtertjes zien er ook altijd uit om door een ringetje te halen. “Hoe doet ze dat toch?”

 

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en om een paar tips gevraagd. We wisselden telefoonnummers uit en bijna direct ontving ik berichtjes met tips. Tips die bij mijn lengte en figuur passen. Linkjes met kledingstukken die bij mij zouden kunnen passen en die ook meegaan met de nieuwste trend: bloemenprints.

 

De dagen erna druppelden de pakketjes van diverse webshops binnen…….

Dit was mijn favoriete outfit:

 

Een jumpsuit en lange blazer van Zara

 
Super blij mee!

Waarom? Het is vrolijk & vrouwelijk! De jumpsuit is handig met 2 kleine kindjes waar je altijd achteraan rent en die je nog op moet tillen.  Tegelijk een leuk item voor je zomer garderobe. De blazer maakt de outfit helemaal af. Perfect voor een zomers feestje. De creme witte blazer is echt overal mee te combineren en nu al het item waar ik vaak direct naar grijp.

JoStyle heeft mij geleerd iets meer te durven!

Buiten mijn comfort zone kleding te kiezen. Maar ook te mixen en matchen met kleding.


Deze outfit matchte ik zelf met:

 


P.S. Foto credits voor mijn lieve man! (detail foto's en styling by LiefsVanFleur)

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Miranda (donderdag, 24 augustus 2017 22:23)

  Je bent een mooierd! Vind je juist altijd leuk gekleed en gestyled op foto's. En niks mis met jeans en vestje ❤️

 • #2

  Curly Creative (vrijdag, 25 augustus 2017 06:04)

  Tsja weet je.. je bent gewoon een prachtig mens. Ongeacht wat je aantrekt. Maar dit is zeker een super leuke outfit. Ook ik heb soms moeite met leuke combi's maken...

  Xxx