#loesenlindalievelingsswap

Een poosje terug deed ik mee met de #loesenlindalievelingsswap. Ik vond het zo'n leuke swap, dat ik met plezier met jullie mijn ervaringen deel.

 

Voor de mensen die niet weten wat “swappen” is? Ik vind het een vorm van lootjes trekken. Er zijn verschillenden mensen die swaps organiseren. Iedere swap heeft zijn eigen thema en spelregels. Je kunt je inschrijven en krijgt een swapmaatje toegestuurd. Alle deelnemers maken een moodboard. Aan de hand van de moodboard en feed van je swapmaatje kun je kijken wat ze mooi vindt en wat haar stijl is. Je maakt dan een pakket met (zelfgemaakte)cadeautjes en dit stuur je op een aangegeven datum. Het is gebruikelijk om foto’s te plaatsen van je gemaakte en ontvangen pakket onder een speciaal aangegeven hashtag. 

 

Zelf heb ik samen met @by_indy twee keer een #PAYITFORWARDSWAP georganiseerd. De organisatie is heel leuk! Maar meedoen met een swap is ook weer is fijn.

 

#loesenlindalievelingsswap had een heel leuk thema, namelijk: jouw lievelings dingen delen met je swapmaatje.

 

Nadat ik mijn swapmaatje had ontvangen had ik wel wat inspiratie, maar ik vond het ook best lastig. Mijn swapmaatje is namelijk echt een “opper swapper” zoals ik het noem. Kijk maar eens op de feed van @pinkdivaday. Zij is zo creatief en getalenteerd. Hoe kon ik daar nou iets moois voor maken?

 

De verzenddatum kwam steeds dichterbij, en mijn gedachten stroomde over met ideeën. Iets voor haar, voor haar hubby, haar dochters en iets voor haar liefde voor koffie. Ik kocht wat leuke cadeautjes maar maakte ook een paar dingen: ik stipte koffiemokjes, en sneed voor het eerst in mijn leven een stempel. Met de stempel maakte ik  labels met coffee-to-go mokjes. Ik hou ook altijd van feel-good cadeautjes, daarom maakte ik oa een dreambox. Een doosje met een wolkjes slingertje en lieve quotes. Hier onder zie je wat ik allemaal maakte.

Nadat ik de cadeautjes bij elkaar had kon het inpakken beginnen. Dat vind ik echt het allerleukste aan swappen. Ik printte gepersonaliseerde stickers, ontwierp matching kaartjes en cadeaupapier zodat het allemaal 1 geheel werd. Met een tevreden gevoel maar ook een beetje gezonde spanning stuurde ik het pakket op. Hopen maar dat ze het leuk zou vinden!

Het pakketje wat ik ontving was van @liefsvancindy. Prachtig ingepakt met vrolijke en zomers kleuren. Ik kreeg oa. inpakspulletjes. Daar ben ik altijd heel blij mee! Er zaten ook een paar mooi zelfgemaakte cadeaus bij, zoals: een tasje voor James, shirtje voor Morris en een leuke flamingo DIY.

James (3 jaar) hielp mij met uitpakken.
"Ooooh... Mama kijk iesch..... kaaaadoooooo..... Ooooh mama.. jekkuh sjokowaa.... Ooooh mama.... koel"

Ondertussen keek ik mee onder de hashtag naar de verzonden/ontvangen pakketjes. Ineens zag ik mijn naam voorbijkomen in een post!

 

Had ik nou een prijs gewonnen? Waarom dan? Blijkt dat het pakketje wat ik maakte was gekozen als winnende swap vanwege de vele DIY’s. Wat een feest!

 

Ik ontving een pakket voor met heerlijke cadeauspulletjes een kaartjes. De droom van elke swapster!

 

Dank jullie wel @lliefslinda12345 en @aboutloes voor de organisatie van deze leuke swap. Volgende keer doe ik weer mee!

En dank jullie wel: @lievigheidje @paperthinlove @room21nl @madebymaedesign @veer_illustratie @littlemisspineapple @studiolittlesissy @abouthoutanddeco @sweetflowshop @bystudiosteef @aandewandpuntcom @cherryandcakestore @lizetbeek_nl @lieliestickers_en_meer

  

Wat een fijn win-pakket!

Reactie schrijven

Commentaren: 0