Kekke Kinderthee

Joepie! James mocht Kekke Kinderthee van Cupkes testen. Als gast tester van het KinderTestTeam nam hij zijn taak heel serieus. Samen maakten we de thee. De droge thee ziet er al prachtig uit. Samen bestudeerden we wat erin zat.

James: “Ohhh mama, aardbeien!” en “Hej mama, bjoem!” (bloem).

 

James mocht zelf de thee in het speciale theezakje scheppen. Daarna begon het wachten…  en wachten… en wachten….

Na 30 seconden “mama...kjaar?!”

Een minuutje later “Mama nu kjaar?”

Hij was zo benieuwd.

 

Ondertussen hebben we fruit gegeten. Ik bewaarde wat verse aardbeien om in de thee te doen. Het is namelijk een thee die warm en koud te drinken is. We kozen voor koud, omdat het een lekkere zonnige dag was. (en…. Ik was het een beetje vergeten omdat ik achter mijn stoute dreumes aan moest). Perfect! Lekker goed laten trekken en af laten koelen.

 

Eindelijk mocht James (en mama) de thee testen. Met wat verse aardbeien erin is het echt een feestje om naar te kijken. Hij bestudeerde het even goed en heeft het toen heerlijk opgedronken. Tegen verwachtingen in want James is echt een zoetekauw.

“Mmmmmmm… jekkuh!”

 

De volgende dag: “Mama… Thee?!” Ik heb meteen mijn man geappt, watn hij vraagt nooit om thee. Voor herhaling vatbaar dus! Nu moet mama nog ergens wat van die schattige flesje zien te vinden. Dan kan James de blits maken als zijn vriendjes/vriendinnetjes komen spelen.

 

En nu nog de naam van de nieuwe kinderthee.... Die mogen we eindelijk verklappen: Cooly Wooly


Reactie schrijven

Commentaren: 0