Daily Goal Tracker

 

"Waarom zitten er maar 24 uur in een dag? Dat is toch veel te weinig?"

Ik denk dat dit een gevoel is wat iedere moeder af en toe wel eens bekruipt. Alles en iedereen moet happy zijn en dan kom je zelf aan de beurt. Je hebt je man, je kindjes, je werk, het huishouden etc. En dan kom je zelf ergens aan de beurt. 

 

Ik was erg benieuwd  of dat gevoel nergens aantoe te komen wel terecht was en daarom ontwierp ik deze Daily Goal Tracker.

Hiermee bekeek een maand lang waar ik eigenlijk allemaal wel aantoe kwam op een dag en creëerde ik ook een stukje bewustzijn. Een Goal Tracker kun je gebruiken voor allerlei doelen die je wilt bereiken. Ik kan me voorstellen dat als je een voornemen hebt gewicht te verliezen dan dan onderwerpen als gezond eten, genoeg drinken, sporten op jouw Goal Tracker zal staan.  

 

Ik heb ervoor gekozen om de standaard dingen die ik op een dag moet doen weg te laten en te focussen op de dingen die ik heel graag wil doen of waar ik me graag wat bewuster van wil zijn. Voor mij kwamen er dingen vooral naar voren als "bewust in het moment leven" en "bewust en mijn telefoon wegleggen".  Het heeft mij enorm geholpen om bewust te worden van een aantal dingen en ik ben erachter dat ik soms andere prioriteiten moet stellen. Een eyeopener! Ik ga er zeker nog een tijdje mee door. 

 

Deze Daily Goal tracker deelde ik onlongs op mijn ik op mijn Instagramaccount LiefsVanFleur en kreeg er erg leuke reacties op. Daarom besloot ik om deze tracker voor iedereen beschikbaar te maken. Wil jij deze Daily Goal Tracker ook? Download hem hier.

Ik wens je er heel veel plezier mee en ben heel erg benieuwd hoe jij deze tracker ervaart en wat het jou heeft

gebracht. Let me know! (je kunt een hieronder een reactie plaatsen of ook leuk met een foto op Instagram)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0